16 April 2015

Senior Smart Living

Senior Smart Living

Naast het Beatrixpark in Schiedam wordt ParkEntree ontwikkeld, de eerste Senior Smart Living-woonbuurt. ParkEntree is een ontwikkeling volgens het leefconcept Senior Smart Living. Hierin staan de kernwaarden verbinden, genieten, ontplooien en leven centraal. Op een mooie plek in de stad, nabij het Beatrixpark en op slechts een paar minuten van de historische binnenstad, ontwikkelen we in co-creatie met bewoners een nieuw thuis voor mensen die het leuk vinden om te wonen, werken en recreëren met leeftijdsgenoten. Bijzonder aan ParkEntree is dat we inzetten op een combinatie van vakantiegevoel en zinvol leven en dat we behalve woningen ook een clubhuis ontwikkelen waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Blauwhoed, Beyond Now, Syntrus Achmea Real Estate & Finance en Inbo ontwikkelen ParkEntree in nauw overleg met geïnteresseerden.
Op 11 maart 2015 ondertekenden de gemeente Schiedam en Blauwhoed de grondreserveringsovereenkomst voor de ontwikkeling van ParkEntree. De eerste informatiemiddag op 25 maart jl. was met zo’n 55 belangstellenden een groot succes.

Meer informatie: Wilco van Oosten