10 March 2015

Opening Showroom Van Wanrooij

Opening Showroom Van Wanrooij

Op 19 maart a.s. wordt Van Wanrooij Warenhuys in Waardenburg officieel geopend. Een kloek gebouw als eye-catcher aan de A2 bij Waardenburg, gecombineerd met een prettig interieur waar bezoekers uit een ongelofelijk breed aanbod hun nieuwe badkamer of keuken kunnen kiezen. In prettige samenwerking met Van Wanrooij is het concept voor de showroom door Inbo en Nick Rijper Styles tot in elk detail uitgewerkt.

Het concept van het gebouw is maximaal afgestemd op de beleving van de gebruiker. Rond een enorme vide liggen in split-level de verschillende vloeren met stijlhuizen. De vloeren zijn daarmee zowel ruimtelijk als visueel met elkaar verbonden. Via brede bamboe trappen bereik je de volgende vloer. Als bezoeker houd je zo overzicht en is het gehele aanbod telkens in één oogopslag zichtbaar.

De verlichting draagt bij aan de optimale uitlichting van alle producten. Daarnaast speelt daglicht een grote rol. Op alle vloeren kun je materialen en kleuren zien bij daglicht. De volledig glazen plint en de twee extreem grote vensters bieden een panoramisch uitzicht met extreme verschillen: de rustige tuin en entree aan de zuidwestkant en de dynamiek van de A2 op het noordoosten.

Van Wanrooij Warenhuys richt zich in de showroom niet alleen op de kopers van hun eigen nieuwbouwwoningen. Iedereen is welkom. En dat dit aanslaat blijkt uit het feit dat ook partijen als Heijmans en BPD met Van Wanrooij Warenhuys samenwerken. Ook hun kopers kiezen hun keukens, tegels en badkamers in Waardenburg.

Bekijk hier het filmpje om een goede indruk van de showroom te krijgen.

- Project Showroom Van Wanrooij in Waardenburg

Meer informatie: Bert van Breugel, Bart van Berlo