Status update Ascendas Campus

Project in Suzhou

02-06-2016

Inbo Shanghai team, visited Inbo’s Xinsu project in Suzhou last week and great progress is being made. They were happy to see an increasing amount of users and an almost completed public space. The first signs of a successful transformation project for our client Ascendas-Singbridge from Singapore. Inbo applied their experience of successful business campuses such as the High Tech Campus Eindhoven, with the main goal of reaching a new target group.

With our theme ‘connecting and belonging’ we create a personal identity to make the employees feel at home. By linking activity and identity to the ‘Ascendas Walk’ we realize a dynamic and colorful public area where employees can meet and escape their working environment for a short while. the ‘Ascendas Walk’ is a tangible spatial expression of the ‘Ascendas Brand’ and their credo: ‘Space to be’. The idea of encounter and interaction has been consequently applied to the design concept. The landscape, the buildings and the interior have been integrated and designed in coherence. Together they contribute to the wellbeing of her human capital and thereby to the success of this place.

Final delivery expected in July this year!

- Project Ascendas Campus, Suzhou

More information: Mark Dekker, Shuying Lin